Stars In My Soul
Welcome!

Hola Blogger! My name is Amirah. I am the owner of this craziest blog ever. Don't you noticed that? Haha Please be nice here ya.Follo me!

GPS? Navigate?

Diary About Links

Instagram



Credits?

Template by : Aina Hanani
Basecodes by : Liyana Izzati
Background : Sis Hafizah
Stuffs by : Aina Hanani
Best view : Google Chrome only

AQUA LOMO CAMERA & MACAROON'S CONTEST
Thursday, 27 October 2011 | 00:03 | 0 comments

Assalamualaikum...Ptng ni Amirah nk join contest dri Hanis Anasa...



SYARAT-SYARAT
1) Feel free to follow my blog but ini bukan paksaan :) Bagi mereka yang tidak mahu follow my blog, make sure anda up to date dengan saya. Ia adalah kerana, misalnya, anda adalah pemenang, tetapi anda tidak tahu apa-apa so the present will be past to the other contestant.
2) Copy banner di atas dan link ke entry ne. Feel free to paste the banner above on your sidebar.
3) For Malaysian. But it's okay if blogger dari negara lain mahu menyertai peraduan ini TETAPI jika mereka menang, hadiah akan diberi through this virtual world only. Lelaki dan perempuan boleh menyertai peraduan ini.
4) Ia dibuka untuk laman web, blogger, and tumblr SAHAJA.


CARA UNTUK JOIN
1) Ia mempunyai dua choices. Anda boleh memilih sendiri. Pilihan pertama ialah nombor 2) dan pilihan kedua adalah nombor 3)
2) Reka apa2 cerita yang mempunyai hubungan dengan saya. Even anda tidak mengenali saya, it's okay, just create any story about me. It can be komedi, seram, sedih, gembira dan lain-lain.
3) ATAU membuat header untuk saya :) tajuknya mesti La Dolce Hanis Anasa.


CARA UNTUK MENANG
1) No vote, no like. Ia 100% di tangan saya.
2) Syarat-syarat dan peraturan ini adalah muktamad melainkan saya sendiri yang menambah / menukarnya.
3) Saya akan cerita yang terbaik / header.

THE PRESENTS

MAIN PRIZE - MACAROONS
MAIN PRIZE- AQUA LOMO CAMERA (click HERE for more info)
Fiqah Yassin - 3 winners
Nadhirah Izzati - 2 winners
Nanad Doodle - 2 winners
Nurul Syazwani - 4 winners
Banana's Shop - 2 winners
Cik Bulat - 3 winners
Miza's Prelove -
Butik Alesya -
Aida Assilah Azman - 2 winners
Syah Zahari - 3 winners
Sakuraneia Iyako - 2 winners
Amni Nizzatul Alia - 1 winner (boys only)
Farah Amiera - 1 winner
Alia Azmi - 2 winners
Nadhirah Amalina - 3 winners
Siti Nor Azera - 5 winners
Nurul Jannah Sajidah - 1 winner
Nana Kementot - 2 winners
Qjey & Nina's Blog - 3 winners
Mohd Amin Aizuddin - 1winner
Ienaz Alia - 3 winners
Izyan Nazirah - 2 winners

Saya pilih 6ber 2..iaitu untk buat crita..Crita di bawah ni adalah rekaan semata-mata..Enjoy my story...

Critaa ni ada 2 watak iaitu Hanis dan Anasa..Crita ini di buat oleh saya dlm bentuk dialog..Tidak mngambil drpda uncle google mahupon internet...Crita ni saya x taw nk ltak tjok ape..^_^

Hanis : Assalamualaikum,Anasa. Saya Hanis. Awak apa khabar???

Anasa : Waalaikumussalam. Khbar baik. Awk sehat??

Hanis: Sehat, alhamdulillah , Apkh yg awk lkukan slpas PMR??

Anasa : sya akn mengisi masa ini untk pulang kea kmpng..Awk??

Hanis : sya akn blik kmpng sma sprti awk..di sana saya akn mnlong atok sya untk mndptkn kwn2 nyaa yg sebaya umo dgn nyaa..

Anasa : Mksod awk??

Hanis : Alaa..awk ni x kan x taw kot kan hri tuhh khaty ada ckp dkat kita yg atok dya wat fb..Jdi atok sya pon dh ada fb jgk..nma fb tok sya ialah jnda berhias..Tok sya jgk bnyk mluangkan masa bersama sya untok membuka blog..kalau awk x reti buat blog,cubalah tnya tok sya..dya mmng pndai bab2 ni.

Anasa : Ohh..trimass krna mmbrithu..Hrp2 tok awk akn ada twitter ur myspace..Okeyh..^_^

Hanis : Tok sya dh lama dh ada myspace n twitter, cuma x aktif jea..tok sya kta myspace tuhh low class sikit..dya x lyan..

Anasa : oooo!!! Tok awk ni blagak ckit yer.. sombong! die org mana???

Hanis : Org KL..knpa??

Anasa : Ohh..ptot laa..dya sosial x??

Hanis : Sosial gile!!! tiap2 mlm p shpping kat pavilion la, KLCC la, Times square la..mcm2 la..pi pukol 7:30 mlm sampai 3:30 pgi..

Anasa : Ayoo!! tok awk x solat kea??

Hanis : x taw kat dya...mngkin dya qado kot..

Anasa : Bleh x I nk fllow tok awk???apa nma dya hah??

Hanis : nama dya janda yg pling cute!!! try la cari..fllow la kwn2 dya skali!!nma kwn2 die janda yg chumell, aku janda cantik, mcm2 lgi laa..

Anasa : Tok awk bergaya x??

Hanis : Huh! Kalau hal 2 jgn dok tnya..skali shpping bribu-ribu bju dya..Perghhh!!! lawa gila!!jeles la..

Anasa : Awk ni mcm tipu sya jea..x caya lah!!!

Hanis : Sya ni dh berbuih berckp...awk x caya???

Anasa : Ok2..sya caya..

Hanis : Ok lah! tok sya ajak pi spa jap,pastu nk buat facial treatment..

Anasa : oooo..

Hanis : Awk nk jmpa tok sya??

Anasa : Bleh jgak!

Hanis : Ok! nnti jmpa dia dkat Old Town in Pavilion.

Anasa : Dya pakai bju apa nnti??

Hanis : Bju mngndung 2 helai,,skinny, wedges n sunglasses..

Anasa : Ooo.. Ok lah! Byew Cik Blgak!

Hanis : Ok! apa awk ckp tdi?? cik apa?? x dngr laa..

Anasa : x dax papa lah.. Lupakan!

Hanis : Okeyh! jmpa mlm ni kat Pavilion pkol 7:30 mlm..

Anasa : Okeyh! byew2..

Tepat pukol 7 sengah mlm..sprti yng dikatakan..

Hanis : Salam khty,Anasa mana erk??

Khty : Entah,aq pon x taw..Aq rasa dya dgn tok dya dok bkak fb kot..ur dya tngah pi shpping ngan tok dya dkat Sogo..

Hanis : Dya cmburu kot,sbb tok aq kan terlebih modern..Jeles lar 2 sbb tok dya tradisional lgi..ktinggalan zaman..kesian..Ag rasa tok dya letak nma apa dlm fb??

Khaty : Aq rsa dya ltak nma dlm fb "nenek skinny"..Smlm dya kol aq pas 2,dya ckp dya nk wat fb dkat tok dya..

Hanis : weyhh,,kita asyk crita pasal tok jea..ckp la pasal wan plak..

Khaty : Hng taw x,,wan aq lar ni lgi dhsyat drpda tok ag..

Hanis : Apa yg dhsyt nya ???

Khaty : Wan aq x maen arr...fb,blog,myspace n so on..Dya buat satu wbsite untok org yg brumor mcm dya..

Hanis : Apa nma wbsite dya??

Khaty : www.tokseluarcarot/wanseluarcarot.com..

Hanis : hahahaha..okeh laa..nnti aq bkak..byew2....

Itulahh crita dya..lawak x?? or biasa?? bgi taw lahh yew..wssalam..