Stars In My Soul
Welcome!

Hola Blogger! My name is Amirah. I am the owner of this craziest blog ever. Don't you noticed that? Haha Please be nice here ya.Follo me!

GPS? Navigate?

Diary About Links

Instagram



Credits?

Template by : Aina Hanani
Basecodes by : Liyana Izzati
Background : Sis Hafizah
Stuffs by : Aina Hanani
Best view : Google Chrome only

contest dari shahmin : creative candid with buddeis.
Sunday, 30 October 2011 | 05:39 | 4 comments




Assalamualaikum...Hari ni Amirah nk join contest drpda Siti Nurazlinda dan Shahmin...Baca syarat2 dkat bwh dulu..


TEMA

Creative Candid With Buddies


SYARAT PENYERTAAN
tiada
sebab ktorg terlebih rajin sampai xnak reka syarat, at least x menyusahkan korang kan ?

CARA PENYERTAAN
first ,
*buat satu entri bagitau korg join contest linda dan Shahmin ni .
*tajuk entry=tak kesah
*isi kandung entry= gambar yang nak dpertandingkan tu ngan membebel la skit ape korg na bebelkan..
second
link kan entri korang
kat mane2 saje di blog linda atau shahmin..nak senangkan kami bagi link tu dkat entry asal pertandingan ini iaitu di comment samaada di post linda nie atau dkat post aku yg korg tgah baca nie...

HADIAH
opkos la ada hadiah..but masih dalam pertimbangan lagi.. linda dan Shahmin masih xde jawapan tepat untuk tu ...mungkin barang2 agry bird dan mengikut kertas kerja yang aku bentangkan ritu...hahax~~aku jgak kan, linda x buat ape pon, ciss...
pertama : hadiah utama + hadiah misteri
kedua : hadiah utama
ketiga : hadiah utama
saguhati : akan diwujudkan kalau byk penyertaan :)
MARKAH BONUS~~
markah bonus ktorg bagi free2 kat korg kalau...

4)like fanpage fb 28shahmin's Official Page
nway ini juz law na markah bonus je..law gambar korg tu dah bombastik..xyah pown xpe..TIADA PAKSAAN

TARIKH TUTUP
tiada tarikh yg tetap..ktorg bagi mase tok korg..jgan risau...

Nieyh gmbr yg nk diletak...
high jump!!!




weeeeeeeeeeeeeeeeee.......










Jeng2..

Gmbr di atas ny,,semuanya di ambil mnggunakan kmera nikon...hee...tmpat nyaa ialah di skola...slpas wktu prsekolahan...


Okeyh...Yg 2 jea..hope2 mnang..Ameeennnn....Thnks sbb invite untok join cntest ny..mmng best!!!

Fllow dh kedua-dua blog..fanpage pon dh like...^_^