Stars In My Soul
Welcome!

Hola Blogger! My name is Amirah. I am the owner of this craziest blog ever. Don't you noticed that? Haha Please be nice here ya.Follo me!

GPS? Navigate?

Diary About Links

Instagram



Credits?

Template by : Aina Hanani
Basecodes by : Liyana Izzati
Background : Sis Hafizah
Stuffs by : Aina Hanani
Best view : Google Chrome only

Contest Gambar Cool
Tuesday, 25 October 2011 | 06:31 | 1 comments
Assalamualaikum...
Okey..Contest ny tamat hri ni..Smngat2 nk join..



waaa..Amirah rasa best2 sngat2..hahahaha..gmbr paling cool yng Amirah nk letak ialah sprti brikut...

okey..ni jea gmbr cool..hope2 menang..Aminn..

Nk join?? Kalau nk2 baca syarat2 kat bwh..Contest drpda Amni Asyikin

Jom tengok syarat-syarat penyertaan. Lebih kurang sama je macam contest-contest lain.

1. semua penyertaan blogger malaysia sahaja diterima .. ( mudah )

2. Buat 1ENTRY SIMPLE BERTAJUK "Contest Gambar Cool" dan LINK BACK ke entry contest ni..

3. Letak gambar banner di atas DALAM ENTRY ..

4. jangan terlampau edit , kalau yang asli kemungkinan ada peluang :)

5. nak masukkan gambar melebihi 1 pon boleh tapi maximum 3..

6. gambar tiada unsur menjolok mata dan merbahahahahaya... ! :)

7. Lepas dah siap semua, tinggalkan link post korang kat ruang komen di bawah :)


8. tarikh tutup , 25.11.2011 ( lamakan ?)



itu je syaratnya. ...

tak perlu tag - tag orang .. .tapi kalau korang berjaya mengajak ramai orang untuk menjoinkan diri dalam contest ni .. . salah 1 bonus diri korang untuk menang gak :)

gambar perlulah menarik ... tidak kira gambar tersebut bersama keluarga kawan-kawan n etc... semua diterima .. asalkan 'cool' .... *muka korang wajib ada :)

Hadiah disediakan untuk pemenang pertama sahaja - rm100 :)




tambahan : jika kurang daripada 30 orang penyertaan , maka terbatallah
Tapi kalau penyertaan menggalakkan.. Insyallah hadiah akan ditambah :)

Cepattt!!Join contest neiyh sekarang jgak!!Jgn bgi contest ni terbatal secara tiba2..