Stars In My Soul
Welcome!

Hola Blogger! My name is Amirah. I am the owner of this craziest blog ever. Don't you noticed that? Haha Please be nice here ya.Follo me!

GPS? Navigate?

Diary About Links

Instagram



Credits?

Template by : Aina Hanani
Basecodes by : Liyana Izzati
Background : Sis Hafizah
Stuffs by : Aina Hanani
Best view : Google Chrome only

Contest Handphone Berjasa
Sunday, 23 October 2011 | 18:38 | 0 comments
Assalamualaikum..Tadi bru jea Amirah updates,betol x??hahaha,,betol laa tuhh..Tanpa membuang masa Amirah nk join Contest Handphone Berjasa...Gmbr di bawah telah di edit sdikit..


Handphone ny Amirah pakai masa tahun lepas...Amirah dpat hndphone ny sbb birthday Amirah..Okey,korang tahu ny phone ape?? Ini Iphone 3g..hehehe..saya bukannya nk mnunjuk ok,tp sya nk join contest hndphne yg brjsa sngt2 dekat saya...Antara jasa2 yg hndpne ny kpda Amirah ialah:

1-Hndphne dapat menghubungkan rakan2,ahli keluarga dan lain2..Untok apa berhubung?? Ok,sbgai contoh, satu hari Amirah trlupa nk bwk phone,kwn2 semua dh balik..tnggal Amirah sorang jea kat situ,public phone pon x dea kat situ..mcm mna nk kol??huhuhuhu...

2-Hndphne jgak dapat menghantar message..Contoh yg kedua, hndpne Amirah x bleh kol,hnya boleh message sja..Jdi Amirah hnya hntar message sja kpda rkan2 ur sesiapa shja..

3-Yg ke 3 ialah hndphne ni boleh mngambil gambar di tempat2 yg menarik..Contoh yg seterusnya(brpa bnyak contoh nk ambil..kihkihkih)...Amirah trlupa nk bwk kamera,lpas 2 gmbr yg nk diambil tu pnting,jdi Amirah guna laa phne...

4-Hndpne ny jgak,jika terjatuh, ianya tidak pecah..(jgn laa bgi jatuh bnyk kli,kalau jtuh bnyk kli msti laa lingkop..ny jatuh secara tetiba)

Rasa2 nya cukop laa 4 jasa2 phne ny kpda Amirah...

Soalan tergantung:

  • Apakah jenama handphone anda?
= Iphone 3g
  • Kenapa pilih handphone itu?
= Hndphne ni ayah saya yg bagi..x sngka dapat phne niyh..Mmmng impikan nk pakai phne ny,,akhirnyaa dpat jgak..
  • Berapakah harga handphone anda?
= Kalau x nak bgi taw boleh x?? tpi kalau x bgi taw, ny kira x jwb soalan kan?
jdi phne ny hrga dya RM 1121...
  • Apakah kelebihan phone anda?
= Senang untok di bawa ke mana sja, mnggunakan touch screen(tdak lengoh jari)

Ok..stkat ny sja yng Amirah nk post..Bgi sesiapa yg nk join,boleh laa bkak blog Putryy Nasuha atau Syafa Lunia ....

Nk join?? Kalau nk2 ini syarat2 nya..

Syarat syarat penyertaan ;
  • Follow blog Syafa Lunia and Putry Nasuha [ untuk update masa ke semasa ]
  • Semua bloggers samada lelaki atau perempuan boleh join.
  • Buat satu entry dengan tajuk : Contest Handphone Berjasa.
  • Diwajib jawab soalan tergantung kami.
  • Upload gambar phone anda sahaja [ owner phone tak perlu ]
  • Send link entry contest ini di blog Putry Nasuha sahaja. [ DI TEMPAT KOMEN. DI SHOUTMIX TAK LAYAN ]
  • Gambar original atau edit, diterima okay.
  • Pemenang hanya tiga orang sahaja.
  • Tarikh tutup ; 19th November 2011
Soalan tergantungnya ;
  • Apakah jenama handphone anda?
  • Kenapa pilih handphone itu?
  • Berapakah harga handphone anda?
  • Apa kelebihan handphone anda?
Hadiah hadiahnya ;
  • First place ; Full edit blog / Tshirt couple kalau yang ada pasangan [ yang tak ada pasangan, kami akan beri tshirt biasa ]
  • Second place ; Full edit blog / Owl necklace
  • Third place ; Header / Topup RM10
  • Setiap peserta akan dapat keychain penghargaan, so siapa yang tidak memenangi tempat pertama, kedua or ketiga, you'll get a keychain. Semile please.

Kata2 drpda Putryy Nasuha dan Syafa Lunia:

Tiada unsur voting dalam contest ini. Kami pilih pemenang secara random. Agak agak hampa ada rezeki nak menang, alhamdulillah (: Kalau tak menang, chill.