Stars In My Soul
Welcome!

Hola Blogger! My name is Amirah. I am the owner of this craziest blog ever. Don't you noticed that? Haha Please be nice here ya.Follo me!

GPS? Navigate?

Diary About Links

Instagram



Credits?

Template by : Aina Hanani
Basecodes by : Liyana Izzati
Background : Sis Hafizah
Stuffs by : Aina Hanani
Best view : Google Chrome only

Cute icon dalam post
Sunday, 23 October 2011 | 04:26 | 0 comments
Pada wktu yg maghrib ini(smbhyng x?? smestinya dh smbhyng):face12: ...ny apsal ny??:face17:hahahaha..mesti trtnya-tnya Amirah ny knpa x pasal2 buat ayat mcm tuhh:face14: ..Ny ha,dri pukul 2 ptng tdi smpai kea malam dok syok wat blog(ada laa wktu Amirah stop)..Al-maklumlah blog yg bru di buat, mna x syoknya..:face39: Msti hairan kan mcm mna Amirah dpat mcm2 reaksi muka kan?? Korang pon nak jgak kea??Kalau nk2 Amirah nk tlong bgi mcm mna nk wat...

Cara2 nya ialah, mula2 masokkan garam secukup rasa lpas 2?? sudah2 jgn nk mrapoos.. :face42:

Okeyh mcm ny:
PERHATIAN:
Tutorial ini hanya untok pngguna yg bijak(pngguna yg guna mozilla firefox shja)
Kalau selain drpda mozilla,Amirah x taw..:face71:


Step2 nya ialah:

  1. Pergi dekat link neiyh: klik ny


2. Lepas dah klik Add firefox>Install>Restart Firefox

3.Jdi greasemonkey korang dah boleh active...

4.Install plak Cute Emotion yg chumel2! klik link kat bwah ny...

:61:http://userscripts.org/scripts/show/86674

5. Dah abez install kan?? Okeyh, skrang Amirah nk ajar mcm mna nk post cute icon tuhh kat post korang...Tngok d bwh ny...

6.Cara2 nya ialah :

a)Prgi kea setting
b)Scroll kea bwh dan cari Global Setting
c)Tick/tandakan old editor
d) Save setting
e)Pergi kea new post dan tngok hasilnye...

Jadi?? Kalau jdi bgi taw yaw!