Stars In My Soul
Welcome!

Hola Blogger! My name is Amirah. I am the owner of this craziest blog ever. Don't you noticed that? Haha Please be nice here ya.Follo me!

GPS? Navigate?

Diary About Links

Instagram



Credits?

Template by : Aina Hanani
Basecodes by : Liyana Izzati
Background : Sis Hafizah
Stuffs by : Aina Hanani
Best view : Google Chrome only

Give Aways Template Cik Nurfarah
Saturday, 22 October 2011 | 22:00 | 0 comments


Hyew! Wktu yg agk cerah lagi mnyenangkan ny, Amirah nk join Give Aways Template by Cik Nurfarah...Amirah x taw pon kata Cik Nurfarah ny ada wat Give Aways Template..mcm mna Amirah bleh taw kta ada Give Aways mcm ny??msti trtnya-tnya kan..Amirah sbnrnya nk bkk blog Cik Nurfarah ny untk bkak tutorial (nk mengedit blog laa,,bg mnrik lg..jd untok nk bgi blog Amirah ny mnarik,Cik Amirah pon nk bkak laa tutorial 2)..bkak2 blog Cik Nurfarah,,"Waaaaaa,,ada  Give Away Template Cik Nurfarah"..tnggu apa lg,,join je laa...Sebab Amirah taw hadiah yg bakal dpt,memang bez ! Amirah nk sngt2!!! Pleaz Cik Nurfarah!
Tenz sngat2 for Cik Nurfarah sbb wat Give Aways Template ny...(epy x trhingga ^_^ dpt join Give Aways ny)

Knpa Amirah nk sngt2 join Give Aways ny:
  • Blog ny bru jea dibuat sebulan lbih...
  • Kalau Amirah edit sikit,konfem haru biru blog Amirah(sbb 2 laa Amirah rasa mcm nk delete ja blog Amirah yg sblm ny)
  • Kalau Amirah ikot tutorial sapa2 msti akn jdi x taw hala blog tuhh..abez data2 hilang..huhuhuhu..nseb baik boleh baiki sikit2,,2 pon ada yg x kna..sbb 2 laa Amirah buat blog kea 2..supaya x mmningkan kpla sngat...
Kalau ada sapa2 yg nk join Give Aways Template Cik Nurfarah ny syarat2 penyertaan:

1. Follow blog saya : http://bicarafarah.blogspot.com
2. Buat satu entry yang bertajuk : Give Aways Template dari Cik Nurfarah
3. Letakkan Banner di atas, di entry dan sidebar korang. ( paling penting di entry )
4. Pemenang  akan pilih melalui random.org ( ala-ala cabutan bertuah )
5. Linkkan entry anda ke SINI
6. Tag minima 3 orang rakan anda dan pastikan mereka tahu. ( jangan cakap tag semua orang tapi tak letak nama orang tu )

Hadiah Pertama :

Full Template( seperti gambar di bawah ), Header, Banner serta RM30 top up. ( banner pemenang akan diletak selama sebulan dalam blog saya dan preview blog )

http://3.bp.blogspot.com/-nLq9mkD1roI/TktXxjl-LuI/AAAAAAAABoY/rxOXDVJ1i8Y/s400/template.JPG
*Tak termasuk doodle


Hadiah Kedua :

Top up RM20 ( Blog preview )

Hadiah Ketiga :

Top up RM10 ( Blog preview )

Hadiah Saguhati :

6 hadiah saguhati akan menerima top up RM5 setiap seorang.

#jika jumlah penyertaan bawah 20 orang, segmen ini terpaksa dibatal


Tarikh tutup : 31 Oktober 2011 


Pssss: Amirah nk sngat2..pleazzzz!!!

Sblum trlupa,Amirah nk tag dekat 3 org kwn Amirah yg Amirah pilh ok...