Stars In My Soul
Welcome!

Hola Blogger! My name is Amirah. I am the owner of this craziest blog ever. Don't you noticed that? Haha Please be nice here ya.Follo me!

GPS? Navigate?

Diary About Links

Instagram



Credits?

Template by : Aina Hanani
Basecodes by : Liyana Izzati
Background : Sis Hafizah
Stuffs by : Aina Hanani
Best view : Google Chrome only

GiveAway : Domokun Vs Angry Bird
Tuesday, 25 October 2011 | 05:21 | 0 comments
Assalamualaikumwarrahmatullah hiwabarakaatu...




Jawab salam,,x jawab brdosa..kihkihkih..
Okey,mlm ni Amirah nk join G.A Sis Atien..6pak banner kat atas tuhh^^,,kalau x 6pak pi pnjam spekmata tok nek,tok wan,mama,abah,abg,kakak..x 6pak lgi?? pkai cntact lens..x 6pak jgak?? x taw nk kata laa..pndai2 laa bgi 6pak..
Iaitu GiveAway Domokun vs Angry Bird!!!
Korang/ampa2 minat Domokun kea Angry Bird???
Kalau tnya Amirah,dua2 minat..tpi yg lebih2 minat lgi ialah...jeng,jeng,jeng...
mnat ape??
Scroll bwh2..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Angry Bird!!!hahahaha..Penat kea turun tngga(scroll)..bgi Amirah kalau turun tngga ny mmng cepat..Kalau nk naik tuhh,,mmng mcm kura2..sbb apa??penat dohh!!!Tngga bertingkat2..Okey2,,Amirah bkn nk crita pasal tngga,tpi nk join G.A neiyh..

Antara sbb2 yg Amirah suka sngat2 kat angry bird neiyh ialah:
  • Angry bird ni dya ada warna merah,kuning,biru,hitam,putih..Dya ada bnyk wrnaa n setiap warna tuhh ada kelebihan dya..
  • Nk bgi taw laa skit..
Wrna biru = boleh pecah tiga
Wrna merah = tidak ada apa2
Wrna kuning = bergerak dengan pantas
Wrna hitam = Bom terus!
Wrna putih = pecahkan
  • Kelima-lima angry bird neiyh serang hendap beberapa ekor Ba alif ba ya..(khinzir)
  • Kalau Domo tuhh,,dya bkn buat apa2 pon..Domo x dax game..asyik senyum jaa..mntang2 gigi dya puteh!
  • Angry Bird ny ada bnyk game..antara nyaa ialah angry bird(game biasa2), angry bird Rio, angry bird season...
  • Maen game neiyh mmng best..sbb apa?? Amirah bgi 1 contoh..Kita tngah marah kat seseorang,,memang marah gila2 arr..jdi dsbbkn x boleh nk belasah muka dya,,kita boleh la, belasah khinzir yg dlm game tuhh..byngkn khnzr yg kita belasah tuhh sbgai org yg kta marah sngat..(bkn suroh bayang muka dya bntuk kh _ _..x maw ckp..pndai2 taw..heee~
  • Sbb yg seterusnya ialah bila kita dh menang satu level ny,,hti pon rasa puas..sbb dh lastik khinzir yg x guna tuhh..
  • Muka angry bird ni memang chumell!!! nk dibandingkan dgn Domo tu dya mmng laa chumell,tpi dya cuma ada 2 warna ja...
Okey2..Stakat ny ja sbb2 dya..Amirah minta maaf kalau ada prktaan yg mmbuatkan peminat Domokun tersnggung..

Sblm trlupa,Amirah nk tag untok 2 org..

Cerita Ribut
Normala Ali

Yg ni jea..sekian..

Ape?? ada yg nk join?? kalau nk2 baca kat bwh dulu..bkn G.A saya tpi G.A Sis Atien

Baca dulu..


Syarat2 Giveaway :
1. Follow blog atien ea BeLog PinKy PinK
2. Buatkan satu entry pasal Giveaway niey n tajuk mestilah
3. Copy banner n paste kan pada entry dan juga sidebar korang...
4. Tag 2 orang rakan korang n pastikan dieorg tau ea...
5. Pilih Kartun mane yang korang suke...
Domokun or Angry Birds
n paste kan sekali pic kartun yang korang minat 2 kat entry korang...

niey pic DomoKun

n niey pic Angry Birds

Pilih satu kartun jew ea...
6. Nyatakan kenapa korang pilih kartun 2...
7. Linkkan entry korang 2 kat comment box entry niey...

Tarikh tutup penyertaan adalah pada 5/11/2011

Pemenang akan dipilih oleh atien sendiri melalui cabutan undi...
n pemenang akan menerima barangan
mengikut kartun yang korang pilih 2..

Okey,,2 ja yg kena follow..psss,,pilih angry bird taw..LOL(Lots of Luv 2 angry bird)hee~