Stars In My Soul
Welcome!

Hola Blogger! My name is Amirah. I am the owner of this craziest blog ever. Don't you noticed that? Haha Please be nice here ya.Follo me!

GPS? Navigate?

Diary About Links

Instagram



Credits?

Template by : Aina Hanani
Basecodes by : Liyana Izzati
Background : Sis Hafizah
Stuffs by : Aina Hanani
Best view : Google Chrome only

K.S.O GiveAway
Wednesday, 26 October 2011 | 19:42 | 0 comments


Assalamualaikum..Hari ni n join G.A K.O.S ni...Seriously Amirah nk join G.A ni sbb nk sngat2 bju yg mnarik dlm K.O.S ni..x caya??Kow tngok sndri laa bju2 yng dkat bwh ni..semuanyaa fuhh bju yg diidamkan oleh Amirah..hehehe..Kalau bab2 nk beli bju ni kna laa mnta dkat mama..ya laa kan mna bleh beli sesuka hti jea..nk ajak p beli bju pon pyah..sbb??sbb nyaa mama Amirah ckp "pkai laa nju yng ada tuhh,,nnti kta pi beli..kdai tuhh bkn nk lari mna pon.."..mmng laa kdai x lari,tpi bju2 n yg lain2 jual dlm kdai tuhh smuanya lari sbb dh dibeli oleh org yg pi kdai tuhh..Kalau pi shpping mall,Amirah rasa mcm nk angkot semua yg ada dlm shppng mall tuhh(Fuhyoo!!!)hehehehe..Rambang mata ohh!!Waa!!G.A ni siap bgi 10% discount kalau kta shpping di K.O.S ni..Jdi tnggu apa lgi jom join!hehehehehehehehe....


Kalau bleh nk2 long sleeve(Amirah dh ada,tpi wana htam jea..wana lain x dax lgi)

Yng ni pon jdi laa..


Lawa!sukasukasuka...

Oke2..2 jea..Byew2..

Kalau ada yg nk join bca kat bwh ni..TEKAN SINI untok join..

syarat - syaratnya simple je..
1. kene follow blog K.S.O
2. u olz kene wat satu entry pasal K.S.O giveaway
3. korang kene tolong K.S.O pomote blog K.S.O
4. letak banner giveaway kat sidebar n link kan ke blog K.S.O
5. tinggalkan url and emel kat komen post ni

simple jer kan....
1 pemenang kreatif akan dipilih berdasarkan ENTRY PALING MENARIK
1 pemenang popular akan dipilih berdasarkan TOP REFFERAL...
dan 1 lagi pemenang bertuah akan dipilih melalui RANDOM

hadiah???rahsia...
belum difikirkan lagi...
insya'Allah lumayan...

TAPI.........
semua contestant akan diberi 10% discount jika anda shopping di K.S.O sepanjang tempoh giveaway ini

giveaway tamat pada 21 NOVEMBER 2011