Stars In My Soul
Welcome!

Hola Blogger! My name is Amirah. I am the owner of this craziest blog ever. Don't you noticed that? Haha Please be nice here ya.Follo me!

GPS? Navigate?

Diary About Links

Instagram



Credits?

Template by : Aina Hanani
Basecodes by : Liyana Izzati
Background : Sis Hafizah
Stuffs by : Aina Hanani
Best view : Google Chrome only

Segmen: Jom Review
Monday, 24 October 2011 | 16:42 | 0 comments
Assalamualaikum..Hari ni Amirah nk update 1 segmen yg Amirah nk join iaitu Segmen Jom Review drpda blog Sis Lily..Ok2,,tnpa mmbuang masa Amirah nk join laa...



Waa..Blog ni mmng mnarik prhatian Amirah...antra klebihannya ialah:
  • Apa yg sis Lily updates semuanya mudah untk dibaca..
  • Tulisan mmng jelas,x serabut dan x pening..
  • Suka tngok header sis yng comel tuhh..sukasukasuka..
  • Lagu dlm blog sis Lily mmng mnenangkan fikiran yg tngah kusut..heeee..
  • Banner sis mmng chumell...
  • Background,shoutbox,header n banner bertemakan jepun..suka2..
Kekurangannya ialah:
  • Blog sis Lily ni lmbt sikit kalau nk bkak..
  • Rasa2 nyaa yg lain semuanya dh okey..
Cdangan sya kpda sis Lily:
  • Sis,kalau sis rjin buat laa tutorial..(hehehe)
  • Kekalkan blog sis yg dh cun n lawa..^_^
  • Buat tips2...
Ok Sis Lily..saya rasa stakat yg boleh sya bgi taw mngnai blog sis Lily..Tenz sbb wat segmen ni..Tingkatkan blog sis! ^_^

Nk join???Kalau nk bca syarat2 dulu..


Jom kita tgk syarat2nya:

1. Follow blog aku yang seberapa ni.(blog Sis Lily)
2. Buat satu entri bertajuk Segmen: Jom Review!
3. Dlm entri korang tu tempek banner atas dan linkkan ke entri ni
4. Dlm entri korang gak, korang kne buat satu review ringkas tentang blog aku. Kalau boleh bgtau kelebihan dan kekurangan blog aku. Tak perlu berjela-jela.
5. Kemudian komen link entri korang tu kat entri ni..

Ok,byew2..