Stars In My Soul
Welcome!

Hola Blogger! My name is Amirah. I am the owner of this craziest blog ever. Don't you noticed that? Haha Please be nice here ya.Follo me!

GPS? Navigate?

Diary About Links

Instagram



Credits?

Template by : Aina Hanani
Basecodes by : Liyana Izzati
Background : Sis Hafizah
Stuffs by : Aina Hanani
Best view : Google Chrome only

" Segmen : Jom Join Bloglist Ien ! "
Tuesday, 1 November 2011 | 23:49 | 1 comments

Kalau nk join klik banner ni ^^^

Assalamualaikum..Hari ni,Amirah nk join " Segmen : Jom Join Bloglist Ien ! "...

cara-caranya :
1 . Mesti jadi FOLLOWER Ien atau blog ini . DONE
2. Buat entry bertajuk " Segmen : Jom Join Bloglist Ien ! " DONE
3 . Copy picture kat atas untuk dijadikan banner . *hehe, maaf, banner x dek lagi* Dh copy
4 . Terpulang nak tag member korang atau tidak .
Amirah tag untok 2 org rakan blogger:
Nur Azfarah
Jaja
5 . Tak kisah lelaki ke perempuan . Yang penting ada blog . Ni blog saya..

6 . Tarikh tutup : 2 November 2011 jam 11.59 PM

Perhatian :Ien akan pilih 10 or lebih blog yang Ien minat dan suke untuk di review , Ien akan buat entry khas untuk promote blog yang terpilih selama Ien suka :D hehe , so , doa-doakan lah semoga blog korang terpilih yea :)
Tips :
1 . Blog mesti ringan . = blog ni ringan kot..
2 . Blog mesti kemas , cepat loading , simple , colourful , or unik . = blog ni rasa2 nya ok laa..
3 . Pemilik blog mesti aktif , mesra or rajin blogwalking . = sntiasa aktif ^_^