Stars In My Soul
Welcome!

Hola Blogger! My name is Amirah. I am the owner of this craziest blog ever. Don't you noticed that? Haha Please be nice here ya.Follo me!

GPS? Navigate?

Diary About Links

Instagram



Credits?

Template by : Aina Hanani
Basecodes by : Liyana Izzati
Background : Sis Hafizah
Stuffs by : Aina Hanani
Best view : Google Chrome only

Shawl,shawl,shawl
Monday, 26 March 2012 | 08:57 | 0 comments
Assalamualaikum...Hari ni Amirah nk update pasal shawl lhaa *sebenarnya tak taw nk update pasal apa hari ni*...

Wahai gadis2 di luar sana , pernah pakai shawl tak ? Apa ? Tak penah ? Tipu lhaa klau ckp tak penah pakai shawl.

Shawl ni menjadi keGILAan kepada golongan gadis dan wanita. Mira sendiri pon suka pakai shawl.

"Mcm mna nak pakai shawl ?" Senang sangat..Bukak youtube, then taip lhaa cara2 pakai shawl or apa2 yg berkaitan dgn shawl kan ?


Sekarang ni shawl ada pelbagai jenis corak,bentuk and cara untuk pakai sesuatu shawl tersebut.

Pilih shja . Yg mana ? Shawl Satin ? Shawl pashmina ? Shawl Qeesya ?

"Beli dekat mana ?" Sebagai contoh, secara online. Amirah kadang2 beli shawl dekat INFIGACY

Seriously, shawl yg mira beli drpda INFIGACY tu, semua nyaa selesa, tidak jarang .

And yg ni, salah satu contoh shawl yg dibeli oleh Mira drpda INFIGACY


Amirah rasa, setakat tu shja pasal shawl. Jadi, kpda sesiapa yg belum mencuba untuk memakai shawl, cuba lhaa sekarang. Tata..:D