Stars In My Soul
Welcome!

Hola Blogger! My name is Amirah. I am the owner of this craziest blog ever. Don't you noticed that? Haha Please be nice here ya.Follo me!

GPS? Navigate?

Diary About Links

Instagram



Credits?

Template by : Aina Hanani
Basecodes by : Liyana Izzati
Background : Sis Hafizah
Stuffs by : Aina Hanani
Best view : Google Chrome only

Penulis Blog Kembali !!!
Saturday, 28 July 2012 | 07:33 | 0 comments
Assalamualaikum.....Hey,apa khabar ? Hari ni, dan malam ini, mira ingat nak active kan semula blog yg sudah lama ditinggalkan...Sebelum-sebelum ni, mira rasa macam nak delete saja blog, then until one day, cikgu bagi surat untuk isi pasal blog....*tapi,time tu rasa macam nak tak nak, saja untuk isi borang tu* dengan rela hati, mira pon isi sahaja lah...mana taw, nanti dapat jadi penulis blog ka? Amin ....Mira stop update pasal blog ni mulai tahun ni sebab tahun ni kan PMR...So, minggu depan dah nak trial, alang-alang nak trial, nak kemas kini lah sikit blog yang dah lama ditinggalkan...Okey lah, setakat ini saja...






~Nurul Amirah Bt Mohamad Nazri Anis~