Stars In My Soul
Welcome!

Hola Blogger! My name is Amirah. I am the owner of this craziest blog ever. Don't you noticed that? Haha Please be nice here ya.Follo me!

GPS? Navigate?

Diary About Links

Instagram



Credits?

Template by : Aina Hanani
Basecodes by : Liyana Izzati
Background : Sis Hafizah
Stuffs by : Aina Hanani
Best view : Google Chrome only

Tusyen Vs Picture
Monday, 13 August 2012 | 06:21 | 0 comments
Assalamualaikum .
Hah . Jom2 layan blog Mira dulu. Hari ni Mira up to date pasal aktiviti yang Mira lakukan time waktu lapang dekat tusyen . Al maklum wa maklumat *merapu* , (sempat lagi snap gambar ?) .Oke, nak pendekkan cerita, first subjek sej dekat tsyn, lepas tu geo ,tapi geo tak ambil hari tu. then , lepas geo, baru sambung subjek yg Mira ambil tu. Time yg tak ambil geo tu lah yang Mira dengan kawan2 pi snap gambar2 dekat belakang tusyen. Lagipun, scenery dekat situ memang lawa beb ! Oke, time untuk layan semua gambar2 yg Mira upload .

Cantik kan bunga ni ?
Ini kawan Mira . Yang tunduk ke bawah tu Alya and yang usha2 monyet2 dekat atas tu, Zahidah *sempat lagi dia usha.
Hah ! Trolololol face . Oke annoying . Yg suruh diam tu Mira . Yg suka buat muka trolol tu Alya . (Y)
Actually, nak bagi nmpak daun tu melayang . Tapi, sport untuk kamera tak berpa mnjadi . Kira oke kan, gmbar tu.
Friends Forever ;)