Stars In My Soul
Welcome!

Hola Blogger! My name is Amirah. I am the owner of this craziest blog ever. Don't you noticed that? Haha Please be nice here ya.Follo me!

GPS? Navigate?

Diary About Links

Instagram



Credits?

Template by : Aina Hanani
Basecodes by : Liyana Izzati
Background : Sis Hafizah
Stuffs by : Aina Hanani
Best view : Google Chrome only

Shooting
Thursday, 9 August 2012 | 06:57 | 0 comments

This is Hanan Khalida . She's my friend . She always make me smile .

 

Assalamualaikum.Nampak kan gambar yang dekat atas tu ? Apa ? Cun . Ohh,memang cun.Okay, mira memang dah lama tak update blog kan ? So, hari ni boring sangat. al-maklum wa maklumat *merepek* minggu ni Mira baru sahaja habis exam Trial PMR . Tapi, bukan habis sepenuhnya, sebab minggu depan ada lagi . Okay,stop talking about exam.Now,mira nak cerita sikit.sikit saja . tak banyak,lepas tu nak pi sembahyang terawih ka,buat kuih raya ka, tu hal masing2. sekarang, mai kita usha gambaq dulu *penang * . Baru-baru ni, Mira adakan shooting, tapi dalam ramai-ramai orang . 3 orang ni saja kan ? al maklum wa maklumat, mira baru nak tempuhi bidang photography ni. Ingat senang ka nak jadi PHOTOGRAPHY ? Kena lah mula dari kamera yang biasa sehingga lah kamera DSLRPQ *merapu* . Jom layan gambar-gambar role model aku. hasil daripada apa yang telah aku snap . Piece (Y)

She's like a korean girl with a white face . 

 

Dan yang ini pulak Anis Asmidar. Muka dia ada macam ala-ala korea tak ? Dia cun ohh.Dah la peminat fanatik korea. *hehe* .

Btw, ini model aku yang ke-2. Comel kan ?

 

This is the last role model for that day . She's always smile, and sometimes I see her dimple .

 

Dan yang terakhir,Nurul Nasuha. Tengok gambar-gambar dia. semuanya senyum. Senyuman mu menawan*najwa latif kejap* .