Stars In My Soul
Welcome!

Hola Blogger! My name is Amirah. I am the owner of this craziest blog ever. Don't you noticed that? Haha Please be nice here ya.Follo me!

GPS? Navigate?

Diary About Links

Instagram



Credits?

Template by : Aina Hanani
Basecodes by : Liyana Izzati
Background : Sis Hafizah
Stuffs by : Aina Hanani
Best view : Google Chrome only

Hari hari Raya Raya
Saturday, 1 September 2012 | 11:31 | 0 comments
Assalamualaikum :D

Ini lah saat keriangan Mira bersama kawan2,mak saudara,cousin,family and ramai lagi semasa hari raya :) . Enjoy usha semua gambar2 ni sambil makan kuih raya . *Kalau ada *


Gambar ni masa Mira pergi beraya dgn kawan-kawan . Jalan kaki dari Bertam Permai sampai Bandar Putra Bertam . Mesti tak percaya kan ? Actually smpai Bertam Indah jea. Then, naik teksi sbb kaki dah sakit semua bagai . Nak ambil lesen pon, mana lah cukup umur lagi. Nanti tak pasal2 kena saman ...














Gambar yang seterusnya pula, dekat Alor Star . Raya Kedua with adik-beradik,sepupu sepapat yang rapat. hehehe...







Ini Cousin aku. Aufa Dhya . Comel kan ? ada iras muka mira tak ? hewhew...


 Gambar yang di bawah ni ialah family Mira . Peace (Y)




Yang ni pergi rumah nisahhhh (open house) :)

Haha! muka budak baju purple tu, mcm tak sehat kan ? abaikan je...


Dari kiri, khadijah,alya,nisah,aku and maisarah.


The last one, raya yang ke-14 ..haha! sure pelik kan. Mira raya sebulan ohh...


Psttttt : Raya ke 13 and 14, Mira pergi beraya + Kenduri... Sorry sebab tak pergi rumah Anis,Zahidah,Alya and Aulya...Semua nama yang disebut tu, ada open house...Terlepas sudah, mira nak pergi :'( .